2286071919 Οία, Σαντορίνη info@oiakion.gr
Search Close
hero image
 
 
 
 
 
Τέρψη εν Οία
Καφέ - Εστιατόριο Οία Σαντορίνη


Στην μαγευτική Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα στον κεντρικό πεζόδρομο της Οίας, βρίσκεται το εστιατόριό μας “Τέρψη εν Οία”, το οποίο για περισσότερα από 17 χρόνια αποτελεί ένας all-day χώρος σε πολλά επίπεδα, όλα με εκπληκτική θέα στην καλντέρα. 

Σας υποδέχεται από νωρίς το πρωί και μπορεί να σας προσφέρει τον καφέ σας ή και κάποιο snack, το brunch σας, ένα ποτήρι σαντορινιό κρασί, ποτό ή κάποιο cocktail, αλλά και ένα ολοκληρωμένο γεύμα με πιάτα της μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας.
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Μοναδική θέα!

Διαθέτει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο και το ηφαίστειο, ζεστά χρώματα, προσεγμένη διακόσμηση, ρομαντική ατμόσφαιρα και ένα πλούσιο μενού δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες για ένα υπέροχο γεύμα στην Σαντορίνη. 

Το μενού μας περιλαμβάνει gourmet επιλογές, που ετοιμάζονται καθημερινά με τον πιο δημιουργικό τρόπο και χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες. Μπορείτε να συνοδεύσετε εξαιρετικά το γεύμα σας με κάποιο κρασί μέσα από την πλούσια κάβα μας, η οποία διαθέτει σπάνιες ετικέτες από ντόπιους παραγωγούς, που σίγουρα θα εκπλήξουν ευχάριστα τους γνώστες του καλού κρασιού.

Για ένα ρομαντικό δείπνο, για να συναντηθείτε με τους φίλους σας και να απολαύσετε το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό σας, το εστιατόριο μας “Τέρψη εν Οία” αποτελεί την ιδανική λύση.
 
     
 
 
 
 
 
Η επαγγελματική και η ευγενική εξυπηρέτηση, καθώς και η ρομαντική ατμόσφαιρα συνδυάζονται με το πάθος των ανθρώπων του εστιατορίου μας που εργάζονται συνεχώς στην προσπάθειά να δημιουργούν και να παρουσιάζουν νέα και γευστικά πιάτα.
Ανοιχτά από αρχές Απριλίου έως τέλη Νοεμβρίου, το εστιατόριο μας υποδέχεται καθημερινά ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, φροντίζοντας πάντα για την άψογη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.
 
 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε

να δοκιμάσετε τις γευστικές προτάσεις μας και είμαστε σίγουροι ότι
θα μείνετε με τις καλύτερες αναμνήσεις!