2286071919 Οία, Σαντορίνη info@oiakion.gr
Search Close
hero image
 
 
 
Το Μενού Μας
Τέρψη εν Οία | Καφέ - Εστιατόριο Οία Σαντορίνη


Αποτελώντας σταθερή αξία στον γαστρονομικό χάρτη της Οίας, το εστιατόριο μας “Τέρψη Εν Οία” είναι καθημερινά κοντά σας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και σας προσφέρει όμορφες στιγμές και γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
Λαχταριστά

ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, ζουμερά κρεατικά, μοναδικά ζυμαρικά και φρέσκα θαλασσινά συναντούν τη φαντασία και το μεράκι των ανθρώπων του εστιατορίου μας και συνθέτουν ένα ξεχωριστό μενού που τιμά την μεσογειακή δημιουργική κουζίνα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ριζότο, λιγκουίνι με θαλασσινά, φιλέτο σολομού με σάλτσα σαμπάνιας, μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ καρότου, χοιρινά φιλετάκια και φρέσκο ψάρι σε φανταστικές συνταγές.
 
   
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ  
   
 
 
 
 
Οι γεύσεις μας είναι εμπνευσμένες από κλασικές μεσογειακές συνταγές που παντρεύονται αρμονικά με την δημιουργική κουζίνα, ετοιμάζονται με μεράκι, αγάπη και κέφι δημιουργώντας ένα μενού που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των πιάτων είναι κατά βάση από ντόπιους παραγωγούς ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα αλλά και να σας εγγυηθούμε ένα γεύμα υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.
 
 
 
 
 

Μέσα από την πλούσια κάβα κρασιών που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό κρασί για το γεύμα σας. Όντας συλλέκτης κρασιών ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή κάβα που αποτελείται από σπάνιες ετικέτες κρασιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας συμβουλέψει για το ποιό είναι το ιδανικό κρασί για το φαγητό σας αλλά και για να φροντίσει ότι θα έχετε ένα εξαιρετικό γεύμα.
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το εστιατόριο μας στην Οία

καθίστε αναπαυτικά στο τραπέζι της επιλογής σας και αφεθείτε στις γαστρονομικές δημιουργίες που θα φτάσουν στο τραπέζι σας.